KAPADOKIJA / ANKARA   (Avion)

  HIT PONUDA!    

PO JEDINSTVENOJ PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU

 AVION + AERODROMSKE TAKSE + TRANSFER + SMEŠTAJ

OBILASCI PREMA PROGRAMU  UKLJUČENI U CENU!

 

Argus Tours Vas vodi u nezaboravnu Kapadokiju! Da li ste znali da je pre tri ili četiri miliona godina serija vulkanskih erupcija potresla čitavo Centralno Anatolijsko područje, stvarajući ovo mesto danas poznato kao Kapadokija? Ili da se ovde nalazi više od  2000 crkvi isklesanih u kamenu, od kojih se u nekima mogu videti jedni od najlepših primera srednjovekovne umetnosti ove regije? Na staropersijskom Kapadokija znači „zemlja prelepih konja“, a danas je poznata i po neobičnim formacijama kamena koje su dobile ime „vilenjački dimnjaci„. Najpoznatija mesta Kapadokije su smeštena u trouglu između sela, odnosno, gradova Nevšehir, Avanos i Urgup. Sigurni smo da će Vas zadiviti lepote Kapadokije: vilenjački dimnjaci, muzej na otvorenom Goreme, kamene crkve, manastir Zelve i još mnogo toga. Nesumnjivo najuzbudljiviji deo odlaska u Kapadokiju predstavlja vožnja balonima gde ćete uz povremeni huk vatre koji zagreva vazduh prosto kliziti iznad jedinstvenih prirodnih lepota Kapadokije.

Ankara je prestonica i administrativni centar Turske, danas moderan grad, kroz koji se prožima duh tradicije i bogata kultura različitih naroda Anatolije. Nekada se ovaj grad zvao Ancyra ili Angora, i bio je popularan trgovački centar u antičko doba, poznat po čuvenoj angora vuni, sličnoj kašmiru, koja se dobija od specijalne vrste zeca.

 

 

Cenovnik

PO JEDINSTVENOJ PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU: AERODROMSKE TAKSE, PREVOZ, SMEŠTAJ, TRANSFER I SL.

Smeštaj

Legenda kapaciteta:
 • nema podataka
 • nema kapaciteta
 • do 2 mesta ili do 2 sobe
 • više od 2 mesta ili više od 2 sobe
Cene za paket aranžmane izražene u evrima (€)
datum od - do 13.10.
16.10.
AVRASYA Avanos 5*/ ROYAL CARINE Ankara 4*
1/2 Promo (PCT)
PO OSOBI 429
1/2 Standard (PCT)
PO OSOBI 459
Legenda tipova usluga:
 • AI - All Inclusive
 • NA - najam
 • ND - noćenje sa doručkom
 • PA - pun pansion
 • PCT - paket
 • PP - polupansion
 • UAL - Ultra All Inclusive

Napomene

 • Uključeno u cenu

  • Avio-prevoz na relaciji Beograd-Ankara-Beograd redovnom linijom avio kompanije Turkish Airlines,
  • avio takse (17.13 eur taksa Bgd aerodroma, 15 eur taksa ANK aerodroma, 4.48 eur bezbednosna taksa Bgd aerodroma, 0.98 eur naknada za unapređenje vazdušnog saobraćaja republike Srbije, M6 3 eur, i YR taksa 82 eur - aviokompanijska doplata za gorivo u slučaju poskupljenja goriva - takse su podložne promenama, a visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od poskupljenja cene goriva pred realizaciju leta, u odnosu na ugovorenu, tačan iznos doplata za gorivo će biti poznat najkasnije 5 dana pred polazak, a o čemu će putnici tada biti i obavešteni.) koje se plaćaju u dinarskoj protivvrednosti u agenciji. Ukupan iznos za sve avio takse iznosi trenutno 122,59 eur, deca do 2 godine ne plaćaju aerodromsku taksu.
  • Autobuski transfer na relaciji aerodrom-Kapadokija-Ankara-aerodrom.
  • Smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelu sa 5* na bazi 2 polupansiona u Kapadokiji i u hotelu sa 4* u Ankari na bazi jednog nocenja sa doručkom,
  • Asistenciju lokalnog predstavnika inopartnera na srpskom ili engleskom jeziku za vreme boravka na destinaciji, obilasci navedeni u programu putovanja
 • Nije uključeno u cenu

  • Međunarodno putno osiguranje sa ili bez pokrića Covid-19 (mogućnost pribavljanja individualne polise u agenciji).
  • Ulaznice na lokalitetima u toku obilazaka, fakultativnI izletI koji su u organizaciji inopartnerske agencije.
  • Individualni troškovi.

Program putovanja

 • 1. DAN BEOGRAD – ANKARA

  • Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “NikolaTesla” kod šaltera Argus Toursa (šalter 703) dva sata pre leta. Predviđeno poletanje za u 10:00h (TK7819),prema objavljenom letu avio kompanije. Predviđeno sletanje u Ankaru u 12:55h po lokalnom vremenu. Tranfser do Kapadokije sa usputnim zadržavanjem radi odmora.
   Dolazak u Avanos. Smestaj u hotel, Vecera. Nocenje.
 • 2. DAN KAPADOKIJA

  • U ranim jutarnjim časovima preporučujemo izlet, koji se ne propušta - vožnju balonom (fakultativno). Doživeti Kapadokiju na drugačiji način iz vazduha predstavlja jedan od najuzbudljivijijh momenata ovog putovanja.
   Doručak. Nakon doručka polazak na celodnevni izlet. Razgledanje regiona poznatog kao “Kolevka hrišćanstva“, mesto gde su Hrišćani našli utočište pod kamenim svodovima Kapadokije I izgradili oko 36 podzemnih gradova i 600 crkava. Ovu avanturu započinjemo posetom zamku Uchisar,koji je najvisa tačka ove regije. Nakon obilaska zamka odlazimo u posetu otvorenom muzeju Goreme, smeštenom u istoimenoj dolini. Dolina Goreme je poznata po velikom broju pravoslavnih, ranohrišćanskih crkava, u kojima su freske isklesane u mekim, vulkanskim stenama. Slobodno vreme za individualnu posetu muzeju (ulaznice nisu uključene i plaćaju se na licu mesta). Obilazak doline muzeja Zelve u kojoj se nalaze neke od najboljih primeraka kuća i crkava u stenama,koje su predstavljale sigurno mesto za skrivanje hrišćana od raznih osvajača. Obilazak Pašabag doline sa bezbroj kamenih formacija visokih preko 30 metara, poznatih kao “vilenjački dimnjaci”- jedinstvene stene u obliku pečuraka. Obilazak završavamo posetom jednoj od zanatskih radnji. Put nastavljamo ka gradu Avanos, koji lezi na Crvenoj reci i poznat je po proizvodnji keramike još od doba Hetita.
   Povratak u hotel. Večera. Nocenje.
 • 3. DAN KAPADOKIJA-ANKARA

  • Doručak.
   Napuštanje hotela i polazak na poludnevni izlet. Poseta podzemnom gradu (Kaymakli ili Derinkuyu), koji potiču jos iz perioda Hetita i koji su nastali u vreme invazije Persijanaca i Arapa. Otkriveni su 60-ih godina i od tada su dostupni posetiocima. Služili su za skrivanje ljudi tokom okupacije nadzemnih gradova. Put nastavljamo do Ihlara doline poznate po kanjonu širokom oko 200m i dubokom izmedju 100m i 150m. Dolina Ihlare spada u najlepša prirodna bogatstva Turske i obiluje brojnim crkvama i manastirima uklesanim u stenama, sa zanimljivim freskoslikarstvom iz vizantijskog perioda. Šetnja jednim delom doline Ihlara. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za Ankaru.
   Dolazak u Ankaru u večernjim satima, smeštaj u hotel. Noćenje.
 • 4. DAN ANKARA

  • Doručak.
   Napuštanje hotela. Odlazak u razgledanje Ankare - grada čije brojne znamenitosti govore o njegovoj istoriji. U kamenu i eksponatima davnih vremena sačuvana je istorija grada, njegova veličina i sjaj. Najveća atrakcija je mauzolej oca moderne Turske države Kemala Ataturka. Mauzolej je podeljen u četiri glavna dela: Put lavova, Centralni Trg, Počasna dvorana (gde počiva Kemal Ataturk) i Park mira u kom se nalazi vise od 50000 stabala drveca. Poseta starom delu grada, gde mozete videti Bajrami džamiju iz 15.veka, jednu od najstarijih džamija u gradu, čiju unutrašnjost karakteriše drveni plafon i heksagonalna,velika rozeta u centralnom delu.Bajrami džamija je posvećena “svecu“ Hadži Bajramu Veliju, koji je bio pesnik i pisac himni. Avgustov hram smešten pored Hadži Bajramove džamije, posvećen frigijskim bogovima, podignut u 2 veku pre.n.e Odlazak do tvrđave sa koje se pruža najlepsi pogled na grad. Do vrata tvrdjave vode uske, kaldrmisane ulice prepune tradicionalnih zanatskih radionica i autentičnih restorana. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i upoznavanje glavnog grada Turske. Polazak za Beograd. Organizovan transfer do aerodrome. Predviđeno vreme leta za Beograd u 18:05h po lokalnom vremenu (TK7834). Predvidjeno vreme sletanje u Beograd oko 19:05h.( prema objavljenom letu avio kompanije). Kraj programa.
 • USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

  • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.
   NAČIN PLAĆANJA:
   Celokupan iznos aranžmana do 6 mesečnih rata za korisnike VISA, AMERICAN EXPRESS i MASTER kreditne kartice INTESA BANKE; VISA, MASTER i DINA kreditne kartice Komercijalne banke - isključivo u agenciji Argus Tours
   ili 120€ po osobi prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana
   ili 120€ po osobi prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana u 4 jednake mesečne rate čekovima građana koji se deponuju prilikom rezervacije, bez uvećanja
   ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana.
   U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aražmana podleže promeni.
 • OSIGURANJE:

  • Mogućnost pribavljanja individualnog međunarodnog putnog osiguranja sa COVID-19 pokrićem (nadstandardni program osiguranja) , za državljane Republike Srbije i strane državljane sa prebivalištem u Srbiji (uz obaveznu dostavljenu kopiju prijave boravka u R.Srbiji), po uslovima TRIGLAV OSIGURANJA ADO (ul. Milutina Milankovica 7a, Novi Beograd).
   Obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u “Opštim uslovima za osiguranje putnika za vreme puta i boravka u inostranstvu” Triglav osiguranja ADO, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana. U slučaju zdravstvene intervencije pozvati broj Centra za pomoc EUROP ASSISTANCE +381 11 41 44 105, e-mail: operationsr@europ-assistance.hu.
   Putno zdravstveno osiguranje sa pokrićem Covida-19 se preporučuje za putovanje u inostranstvo radi Vaše sigurnosti, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju zemlje u koju putuju.
 • OPISI HOTELA:

  • AVRASYA HOTEL 5* - AVANOS
   Nalazi se na oko 1km od centra Avanosa,.U sklopu hotela se nalazi restoran ,bar ,SPA centar, otvoreni bazen .Sve sobe su dvokrevetne sa TWC-om , fenom za kosu, mini barom(posebno se placa), balkonom, klima uređajem i TV-om. Usluga: polupansion doručak i večera - švedski sto ili set meni u zavisnosti od broja gostiju (prema turskim standardima), uz asistenciju hotelskog osoblja (u skladu sa zdravstvenim preporukama).
   ROYAL CARINE HOTEL 4*- ANKARA
   Lociran u blizini Narodne skupštine, mnogih ambasada i metro stanice, udaljen na svega par kilometara od tržnih centara i znamenitosti.U sklopu hotela je restoran,bar,hamam,sauna. Sve sobe su dvokrevetne sa TWC-om,klimom, mini barom(uz doplatu) fenom za kosu.Usluga: doručak - švedski sto ili set meni u zavisnosti od broja gostiju (prema turskim standardima) uz asistenciju hotelskog osoblja( u skladu sa zdravstvenim preporukama).
 • POPUSTI I DOPLATE:

  • Popust za dete od 2-11,99 godina u pratnji dve punoplatežne osobe u dvokrevetnoj sobi iznosi 30 eur dete ima mesto u avionu i smeštaj u zajedničkom ležaju.
   Dete od 0-1,99 godina plaća 20 eur i nema mesto u avionu i na transferu i ima smeštaj u zajedničkom ležaju.
   Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 50 eur na nivou programa.Rezervacija jednokrevetnih soba se radi isključivo na upit.
 • CENE ULAZNICA ZA LOKALITETE:

  • Cene ulaznica za lokalitete podložne su promeni na koje agencija ne može da utiče i trenutno iznose okvirno oko 210 TL.:
   * Muzej Goreme 100 TL
   * Zelve-Passabalari 50 TL
   * Podzemni grad Kaymakli ili Derinkuyu 60 TL
   U dogovoru sa vodičem moguće je organizovati fakultativni izlet let balonom – Izlet započinje u ranim jutarnjim satima( između 4 i 5 ujutru) i traje oko 3 sata,a sama vožnja balonom oko 1 sat. Prvi zraci Sunca će upotpuniti uživanje uz pogled na ovu oblasti iz najbolje perspektive.Okvirna cena od 200 do 250 evra (cena je podložna promeni i realizacija ovog izleta zavisi isključivo od raspoloživosti balona i vremenskih uslova na koje agencija ne može uticati).
   Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner USLAN TURIZM TAŞIMACILIK VE HAVACILIK LTD.ŞTI, GÜMÜŞSUYU, DÜNYA SAĞLIK SOK. No:3/5 TAKSIM / BEYOĞLU – ISTANBUL
 • OPŠTE NAPOMENE:

  • Turski standardi za hotelsku ishranu se razlikuju od evropskih standarda po obimu i raznovrsnosti. Za razliku od naše i evropske, u ponudi turske kuhinje ima više testenina, povrća, voća, mleka i mlečnih proizvoda, a manje mesa i mesnih prerađevina.
   Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.
   Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
   Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja ...... ne rade.
   Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta Argus Tours ne može imati uticaja
 • VAŽNO:

  • Turistička putovanja, s obzirom na još uvek postojeću proglašenu pandemiju korona virusa, se razlikuje u odnosu na sva dosadašnja, zbog postojanja posebnih uslova i pravila koja važe na svim destinacijama i koja se moraju poštovati, radi čega insistiramo da se naši putnici, posebnom pažnjom i odgovornošću upoznaju sa svim uslovima i okolnostima koje su relevantne za uspešnu i bezbednu realizaciju objavljenih progama.
   Realizacija programa putovanja zavisi od imperativnih epidemioloških mera utvrdjenih od strane RS, kao i država tranzita i krajnje destinacije, koje su važeće na dan početka putovanja. Kako su ove mere podložne stalnim promenama, u zavisnosti od epidemioloških uslova, te uvodjenje novih mera, izmena ili ukidanje postojećih, kao i sve druge promene i uslovi koji se odnose na putovanje, a ne isključuju njegovu realizaciju, ne mogu biti opravdan razlog za otkaz ugovorenog putovanja od strane putnika, u smislu novonastalih okolnosti, jer su putnici, kao i organizatori putovanja dužni da prihvate i poštuju sve državne odluke i mere važeće na dan početka putovanja, u cilju njegove realizacije. U slučaju da putnik ipak otkaže ugovoreno putovanje, zbog promenjenih okolnosti ili ne započne putovanje zbog bolesti izazvane virusom Covid-19, pirmenjivaće se Opšti uslovi putovanja čl. 11, važeći na dan zaključenja ugovora.
   Nadalje, obaveštavamo putnike da su sve zemlje, u cilju prevencije, usvojile posebne protokole o pojačanoj higijeni na javnim mestima i u smeštajnim objektima, a u skladu sa preporukama SZO. Sa tim u vezi, radi postupanja u skladu sa ovim protokolima, hotelski objekti zadržavaju pravo promene načina pružanja pansionskih usluga, prijema i odjave gostiju, kao i mogućnosti promene uslova pa čak i obustavu pružanja pojedinih servisa i usluga u spa centrima, na spoljašnjim i unutrašnjim bazenima, u restoranima, barovima, ili drugim oobjektima i sadržajima, a sve u cilju bezbednog boravka i zaštite putnika. To znači da se pojedine usluge i načini pružanja istih ne mogu garantovati i podložni su promenama, u skladu sa preporukama ili odlukama nadležnih epidemioloških vlasti, radi čega, s obzirom na postojeću situaciju, prigovori i reklamacije u vezi sa tim ne mogu biti osnovane. Neophodno je da se svaki putnik, posebno strani državljanin, pre izbora destinacije i polaska na putovanje detaljno obavesti o statusu države u koju putuje, ili kroz koju prolazi, te da u skladu sa tim pribavi svu propisanu dokumentaciju. Putnici se upozoravaju da mogu biti podvrgnuti nasumičnom testiranju na destinaciji, da su dužni poštovati sva pravila koja se tiču fizičke distance, okupljanja i sl. da je obavezno nošenje zaštitnih maski tokom trajanja leta u avionu, kao i u prevoznom sredstvu kojim se obavlja transfer na destinaciji. Na pasoškoj kontroli putnici su obavezni da skinu masku, radi potvrde identiteta. Na pojedinim aerodromima, pre ulaska u avion, vrši se beskontaktno merenje temperature, te putniku, koji ima povišenu temperaturu, može, prema odluci avio kompanije, biti uskraćeno ukrcavanje, ili pak naloženo obavezno testiranje. Avio kompanija neće prihvatiti na let putnika koji je COVID pozitivan, a u kolliko se to utvrdi na destinaciji, agencija će takvom putniku, o njegovom trošku, organizovati prevoz i pružiti asistenciju, u skladu sa objektivnim mogućnostima, da bi se putnik zbrinuo. Posebno ukazujemo na mogućnost dužeg trajanja graničnih procedura, usled sprovodjenja odredjenih mera, popunjavanja formulara, merenja temperature i sl. Sve informacije i uslovi koju se nalaze na našim programima i drugim objavama, su promenljive i van svakog uticaja organizatora putovanja, te zavise prvenstveno od odluka nadležnih o neophodnim epidemiološkoim merama i ograničenjima bilo koje vrste.
   Ovaj program putovanja sačinjen je na osnovu uslova koji su na snazi u trenutku objavljivanja, što znači da, usled okolnosti koje su uzrokovane pandemijom Covid-19, ili iz drugih objektivnih razloga, može doći do promena, na koje organizator putovanja ne može uticati, a koje se tiču raspoloživosti smeštajnih kapaciteta, načina usluživanja obroka, odsustva pojedinih sadržaja u hotelu, važećih pravila za avio prevoz, pravila za prelazak granica i sl. što molimo da imate u vidu. U slučaju navedenog, organizator putovanja zadržava pravo promene smeštajnog kapaciteta na licu mesta, u okviru uslova predviđenih Zakonom. Imajući u vidu specifičnost novonastale situacije usled pandemije Covid-19, obaveza je putnika da se precizno upozna sa zdravstvenim i svim drugim propisanim uslovima, koji su važeći u periodu realizacije putovanja, kako u RS tako i u odredišnim destinacijama, te da te uslove striktno poštuje, kao i da sledi propisana pravila ponašanja i uputstva nadležnih u svim segmentima putovanja. Organizator putovanja nema bilo kakvih ingerencija niti mogućnosti da predviđena pravila i uslove menja, niti da svoje putnike amnestira od eventualnih posledica kršenja obvezujućih normi. Obaveza je putnika da poseduju u toku putovanja masku i rukavice, kao i u prevoznom sredstvu na transferu na destinaciji. U zavisnosti od trenutne situacije, i radi potpune i bezbedne realizacije programa, sa tim u vezi molimo da putnici imaju razumevanja i za eventualna kašnjenja, na koja organizator putovanja u datoj situaciji, nije u mogućnosti da utiče. Putnik potvrđuje da je upoznat sa mogućnostima promene formalnih uslova zahtevanih od strane nadležnih epidemioloških i državnih vlasti, od trenutka zaključenja ugovora pa do završetka putovanja, koji se uslovi moraju poštovati, a kako se radi o opšte poznatim okolnostima koje se, u ovoj specifičnoj opšteprisutnoj situaciju menjaju iz dana u dan, ove promene (popunjavanje određenih formulara na granici, posebni testovi koje zahteva odredišna ili tranzitna zemlja, eventualna izolacija itd.) ne predstavljaju opravdan razlog za eventualni otkaz putovanja i osnov isključenja primene Opštih uslova organizatora putovanja.
 • VAŽNE NAPOMENE:

  • Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana.
   Kod transfera aerodrom - hotel - aerodrom, autobus po dolasku, kao i u odlasku staje što je moguće bliže smeštajnom objektu, a u zavisnosti kako zbog konfiguracije terena tako i u najvećoj meri u zavisnosti od saobraćajne prohodnosti. Obaveza organizatora nije prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta.
   Organizator putovanja zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
   Sve vrste usluga, specifičnog obima, kvaliteta, karakteristika i namene koje nisu predviđene programom putovanja, a za koje je putnik zainteresovan, putnik je u obavezi posebno pismeno ugovoriti sa organizatorom, pre putovanja, ukoliko je orqanizator u mogućnosti da obezbedi realizaciju posebnih usluga. Ukoliko između putnika i organizatora nisu posebno pismeno ugovorene usluge drugačijeg obima, kvaliteta, karakteristika i namene, iste ne mogu biti opravdano očekivane i zahtevane.
   U slučaju nastupanja opravdanih razloga, i nemogućnosti smeštaja u odabranom hotelu, može doći do zamene ugovorenog smeštaja, u okviru uslova predviđenih Zakonom, o čemu ćete biti obavešteni bez odlaganja, uz poziv da se pismeno saglasite sa izmenom ugovora o putovanju. Ukoliko eventualnu zamenu ugovorenog smeštaja ne prihvatite, možete odustati od putovanja, bez ikakvih posledica.
   Prva promena po vec zaključenom ugovoru je moguća bez nadoknade, ukoliko programom putovanja nije drugačije precizirano. Kod svake naredne promene već zaključenog ugovora (datuma polaska i povratka, imena putnika, broja putnika sa ugovora, smeštajnog objekata, itd. ) agencija zadržava pravo naplate administrativnih troškova u iznosu od 1.000 din po ugovoru, bez obzira da li promena ugovora vec podleže promeni cene po važećem cenovniku ili obračunu storno troškova.
 • Važno obaveštenje:Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u Tursku moraju imati rok važenja minimum 6 meseci od dana izlaska sa teritorije Turske.

  • Dozvoljena težina prtljaga 20 kg po osobi (INF 10 kg i sklopiva kolica do 7 kg), a ručnog prtljaga 7 kg po osobi. Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje (prema pravilima i tarifama koje odredjuje avio prevoznik, a na koje organizator putovanja ne može imati uticaja).
   Molimo sve putnike da nam dostave tačne brojeve mobilnih telefona, kako bismo bili u mogućnosti da Vas o tačnom vremenu leta odnosno sastanka putnika na šalteru Argus Tours-a broj 703 na aerodromu „Nikola Tesla,“ obavestimo i putem SMS-a 24 h pred let!!! Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati agenciju 24 h pred put!!!
 • Aranžman je rađen na bazi minimum 20 putnika, a u suprotnom, krajni rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 (pet) dana pre planiranog polaska.

  • Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja, agencije Argus Tours kao i sa Opštim uslovima medjunarodnog putnog osiguranja.
 • Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS.

Vrh stranice