Poklon vaučer

Putovanje je najlepši poklon koji nekome možete podariti, naročito ukoliko dragoj osobi pružite priliku da sama bira destinaciju, smeštajni objekat, kao i dužinu trajanja aranžmana. Na Vama je samo da odredite iznos koji biste želeli da uplatite, a mi ćemo se pobrinuti da poklon u potpunosti zadovolji kriterijume osobe koju želite da obradujete.

Poklon vaučeri!

Zašto uplatiti POKLON VAUČER u agenciji Argus Tours?

  • Bavimo se organizacijom putovanja duže od 20 godina, te važimo za jednu od najstabilnijih agencija na tržištu Srbije.
  • Nudimo veliki izbor grupnih putovanja, kako letovanja i zimovanja tako i obilazaka evropskih metropola.
  • Nudimo mogućnost individualnih putovanja u gotovo sve delove sveta, posredstvom više rezervacionih Sistema, kao i mogućnost da sebi obezbedite avio karte na redovnim linijama za ceo svet.
  • Naše prodajno osoblje je osposobljeno da izađe u susret i da konstruktivan savet prilikom izbora destinacije, smeštajnog objekta, avio karate i svega ostalog što jedno putovanje čini kvalitetnim.

Važenje POKLON VAUČERA

Vaučer se može iskoristiti u roku od godinu dana od datuma kupovine poklon vaučera (osim ukoliko nije drugačije ugovoreno).

POKLON VAUČERE nije moguće zameniti za novac.

Stoga nas imajte u vidu kada budete želeli da iznenadite dragu osobu. Budite uvereni da nećemo izneveriti Vaša očekivanja.

Sve detaljnije informacije možete dobiti pozivom na kontakt broj agencije Argus Tours 011/76 17 660 ili putem e-mail-a rezervacije@argus.rs, svakog radnog dana od 10:00 -18:00 časova, kao i subotom od 10:00-14:00 časova.
Vrh stranice