Kako da rezervišete vaše putovanje ONLINE

Poštovani Putnici,

Na zahtev brojnih putnika ARGUS TOURS je na svom sajtu omogućio da sami brzo i jednostavno i rezervišete svoje željeno putovanje. U cilju što lakšeg snalaženja sledi kratko uputstvo za upotrebu.

Kada izaberete paket aranžman koji vam odgovara, smeštaj i datum polaska:

 

Klikom na odgovarajuću cenu bićete prebačeni na naš rezervacioni sistem u kome je neophodno da obavite svu preostalu proceduru:

 

Postupak rezervacije

U postupku rezervacije postoje četiri važna koraka koje je neophodno proći kako bi Vaša rezervacija bila validna:

 1. KORAK – Odabir usluga
  U prvom koraku birate broj osoba koje putuju (odrasli i deca), nakon čega klikom na dugme Dalje prelazite na sledeći korak.
   
 2. KORAK – Zahtev za rezervaciju
  U drugom koraku dobijate osnovne informacije o aranžmanu i programu putovanja. Unosite u prazna polja podatke kupca aranžmana i podatke osoba koje će putovati. Ne možete preći na sledeći korak ukoliko niste potvrdili da ste sve navedene tačke pročitali i da ste saglasni sa istim.
   
 3. KORAK – Potvrda zahteva
  Zahtev za rezervaciju je prihvaćen! Potrebno je da potvrdite zahtev klikom na link koji Vam je stigao na prijavljenu mail adresu. Nakon klika na dugme Dalje sa linka, stiže Vam obaveštenje o uspešno potvrđenom zahtevu. Redovno proveravajte elektronsku poštu gde treba da Vam stigne obaveštenje o raspoloživosti kapaciteta i predlog ugovora.
   
 4. KORAK - Zaključenje ugovora
  Ukoliko nema slobodnih kapaciteta, stići će Vam na mail adresu informacija o poništenju rezervacije. Ukoliko ima slobodnih kapaciteta, dostavlja se predlog Ugovora o putovanju koji prihvatate klikom na link iz Vaše mail adrese. Nakon toga možete preuzeti validnu dokumentaciju, instrukcije za plaćanje i primer uplatnice.
   

Plaćanje se vrši uplatom preko računa ili dolaskom direktno u poslovnicu ARGUS Tours-a u Balkanskoj 51 u Beogradu.

Uplatom akontacije prema zadatom uputstvu u roku od 48h, Vaša rezervacija je ostvarena. U suprotnom se poništava.

NAPOMENA: Ukoliko je ostalo 7 dana pred polazak, molimo Vas da raspoloživost kapaciteta proverite u agenciji (telefon: 011/761 76 60)

Hvala što koristite naše usluge!

ARGUS TOURS

Vrh stranice