COVID-19

Pandemija Korona virusa u svetu

Poštovani naši putnici,

Sledeći Odluku Vlade Republike Srbije kojom je proglašeno vanredno stanje, koje, u postojećim vanrednim okolnostima, nameće, pre svega, ograničenje kretanja i neposrednih kontakata, u cilju zaustavljanja epidemije Corona virusa, obaveštavamo Vas da turistička agencija "Argus tours" privremeno obustavlja rad, počev od 17.3.2020.g.

Ovim potvrđujemo da su svi zaključeni ugovori o putovanju, kao i uplaćena novčana sredstva po tim ugovorima, u korist „Argus tours“ agencije, priznata u zakonom predviđenim procentima, i ista ćete moći da iskoristite nakon zvanične objave Vlade RS odluke o okončanju pandemije, kada se za to steknu uslovi, o čemu ćete biti obavešteni.

Sve informacije koje su za Vas relevantne, vezano za otkazana putovanja, ugovorena putovanja, aktuelne ponude i sl. možete dobiti ukoliko nam se obratite na mejl adresu info@argus.rs svakog radnog dana u periodu od 10-14 časova.

Najljubaznije molimo za Vaše razumevanje, a mi ćemo na svaki način, svim svojim raspoložiivim kapacitetima i iskustvom, nastojati da i u ovim prilikama, sa kojima, se nakon višedecenijskog poslovanja, prvi put susrećemo, opravdamo Vaše poverenje.

Uz želje za dobro zdravlje, srdačno Vas pozdravljamo i ostajemo sa osobitim poštovanjem,

 

Vaš Argus tours

Vrh stranice