KRSTARENJE GULETOM AVIO 2024 (Avion)

O destinaciji

Opis

FIRST MINUTE LETO 2024.

VAŽI ZA REZERVACIJE DO 30.04.

MARMARIS se nalazi na dodiru Egejskog i Sredozemnog mora, nedaleko od grčkog ostrva Rodos, u blizini brojnih spomenika kulture iz antičkog vremena. Smešten je u prostranom zalivu i okruženom bujnom mediteranskom vegetacijom (koja neodoljivo podseća na Jadran). Marmaris je napoznatije i najlepše letovalište ovog dela turske rivijere. U samom gradu nalazi se dvorac koji je postojao još u helenističko doba, a koji je služio kao baza u osvajanjima Aleksandra Velikog i Sulejmana Veličanstvenog. O istorijskom značaju Maramrisa i ove regije govore brojne znamenitosti iz antičkog doba koje ćete moći da posetitie na ovoj destinaciji. Marmaris odlikuje duga peščana plaža sa šetalištem koje se proteže od starog dela grada, čak do Ičmelera i obiluje hotelima, barovima, kafićima. U centru grada nalazi se ulica sa barovima gde ćete sigurno naći zabavu po Vašem ukusu, a tu je i veliki bazar gde je nemoguće ne pazariti nešto po povoljnim cenama. Marmaris je naša preporuka za putnike svih uzrasta koji traže dobar balans odmora i zabave. IČMELER je popularno, manje,  turističko mesto sa dugom peščanom plažom u zalivu i borovom šumom u zaleđu, spojeno sa Marmarisom. Isključivo je podređen turizmu i ima razvijenu infrastrukturu koja pogoduje i zahtevnijim turistima u vidu sadržaja. Ičmeler preporučujemo putnicima koji traže pravi odmor u lepom okruženju, svih uzrasta, ali i porodicama sa decom. Kroz Marmaris i Ičmeler svakodnevno idu dolumuši (mini busevi) na svakih par minuta, tako da ćete uvek biti povezani sa centrom grada ili plažom, bez obzira na lokaciju hotela koju ste izabrali za svoj odmor.

KRSTARENJE GULETOM / Blue Cruise / rastanak sa urbanom civilizacijom i život sa prirodom

Za sve one kojima luksuz i komfor nisu primarni, a imaju potrebu za opuštajućim odmorom,  od srca preporučujemo krstarenja koja su pravi izazov i prilika da se doživi jedinstveno iskustvo dodira sa prirodom. Ona su stvorena za osobe koje žele da im odmor bude bez napetosti i neretko pored novih prijatelja. Prema rečima putnika  koji su ovo doživeli, 6 do 7 dana krstarenja po uživanju i opuštanju, zamenjuje deset dana klasičnog odmora u nekom od hotela.

Guleti su vrsta motorne jedrilice napravljene u potpunosti od drveta za plovidbu toplim i mirnim vodama Mediterana, adaptirani za potrebe turista. Gulet se može nazvati i plovećim hotelom. Broj gostiju koje gulet može da ugosti se kreće između 12 i 16, smeštenih u 6 do 8 kabina opremljenih TWC-om, u kojima je na malom prostoru obezbeđeno sve što na ovakvom putovanju može zatrebati. Brodovi su dizajnirani da gosti mogu dosta vreme da provede na palubi uživajući u zalascima sunca, zvezdanom nebu ili čak da prespavaju na dušecima koji su postavljeni na palubi. Posadu čine kapetan, kuvar i nekoliko mornara koji su iskusan tim i dobri poznavaoci obale. Obroci se pripremaju i serviraju na brodu, hrana je uglavnom lagana, letnja, sa raznovrsnim salatama i jelima pripremljenim od namirnica iz regiona. Prva i poslednja noć ovog putovanja provode se u marini u Marmarisu, a ostalim danima, kroz dobro osmišljen program, obilaze se zalivi na potezu od Marmarisa do Fetija. Brod prati određenu rutu i nijedno mesto se uglavnom ne posećuje dva puta tokom bilo kog krstarenja, tako da će poslednji dan na brodu biti interesantan kao i prvi.

 

 

 

Smeštaji i cene

Cene za paket aranžmane izražene u evrima (€)
datum od - do 12.06.
23.06.
28.06.
09.07.

  Hotel Marmaris 3* /Gulet

1/2 Standard (PCT)
PO OSOBI 1429 1449
datum od - do 03.07.
14.07.
19.07.
30.07.
24.07.
04.08.

  Hotel Marmaris 3* /Gulet

1/2 Standard (PCT)
PO OSOBI 1549 1579 1579
datum od - do 09.08.
20.08.
14.08.
25.08.
30.08.
10.09.

  Hotel Marmaris 3* /Gulet

1/2 Standard (PCT)
PO OSOBI 1579 1579 1559
datum od - do 04.09.
15.09.

  Hotel Marmaris 3* /Gulet

1/2 Standard (PCT)
PO OSOBI 1499

Napomene

Uključeno u cenu

 • Avio prevoz - čarter let, na relaciji Beograd – Bodrum – Beograd.
 • Krstarenje guletom u trajanju od 7 dana.
 • Smeštaj na bazi četiri polupansiona u hotelu 3* u Marmarisu, smeštaj na bazi šest punih pansiona i jednog polupansiona (piće uključujući i vodu nije obuhvaćeno cenom aranžmana) na guletu u dvokrevetnim kabinama.
 • Grupne autobuske transfere: aerodrom – hotel – aerodrom i transferi prema programu putovanja
 • Boravišnu taksu.
 • Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera za vreme boravka na destinaciji. Tokom boravka na guletu nije predviđeno prisustvo agencijskog predstavnika;
 • Avio takse, koje na na dan objavljivanja programa iznose ukupno 44,08 € (26,08 € takse aerodroma Nikola Tesla , 18,0 € taksa aerodroma u Bodrumu) i YQ taksa (aviokompanijska doplata za gorivo) koja prema obaveštenju Air SERBIA-e trenutno iznosi 0 € - tako da ukupan iznos taksi iznosi 44,08 € na dan objavljivanja programa. Takse su podložne promenama, a visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od poskupljenja cene goriva pred realizaciju leta, u odnosu na ugovorenu. Tačan iznos doplata za gorivo će biti poznat najkasnije 5 dana pred polazak, a o čemu će putnici tada biti i obavešteni. Deca od 0 do 2 godine ne plaćaju takse.

Nije uključeno u cenu

 • Međunarodno putno osiguranje, kao i druge vrste osiguranja.
 • Troškovi fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – inopartnerskom agencijom.
 • Usluge koje nisu predviđene programom.
 • Individualni troškovi, ekstra hotelski troškovi.
Vrh stranice