ISTANBUL AVIO NG 4BB 2021   (Avion)

HIT CENE DO 30.11. !!!
PO JEDINSTVENOJ PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU :
AVION + AERODROMSKE  TAKSE + TRANSFER + SMEŠTAJ


     Hotel 3* - 359 €

„Ukoliko bi svet bio jedna država, Istanbul bi bio njen glavni grad“-Napoleon Bonaparte

 

Istanbul nije glavni grad Turske ali je najveći i predstavlja njen kulturni,istorijski i ekonomski centar. Poput Rima, izgrađen je na 7 brežuljaka na Bosforskom moreuzu koji spaja Mramorno sa Crnim morem.Istanbul je jedinstveni grad koji se pruža na dva kontinenta.Kako je u nekim delovim prisutno i evropsko i azijsko nasleđe, posetiocima se čini da je ovo mesto gde su se sudarile dve kulture, evropska i azijska, hrišćanstvo i islam. Grad koji će Vas fascinirati već  na prvi pogled. Iz njega izbija nostalgija prošlih vremena i čini se kao da će iza nekog ugla izaći azijska princeza, prekrivena svilom i zlatom, u pratnji čuvara sa isukanim sabljama.Vodenim povšinama podeljen je na tri celine. Bosforski moreuz deli Istanbul na azijski i evropski deo, dok kanal Zlatni Rog preseca evropski deo. Baš tu nalazi se i najlepši kraj Istanbula – Sultan Ahmet, pozicioniran južno od kanala Zlatni Rog. Ovo preporučujemo kao polaznu tačku za obilazak jer se tu smeštene najzanimiljivije znamenitosti Istanbula.Istanbul je grad kako za odmor tako i za dobru zabavu. Broji neke od najvećih i najboljih tržnih centara na svetu. Najpoznatiji je Grand Bazar( tzv. Kapali čaršija) koji je ujedno i najveći zatvoreni bazar na svetu sagradjen u XV veku sa oko 4.000 prodavnica.Pored tipične turske kuhinje, Istanbul je poznat i po svojim mnogobrojnim ribljim restoranima. Neki od najekskluzivnijih restorana, barova i diskoteka nalaze se na obali Bosfora.

 

Cenovnik

PO JEDINSTVENOJ PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU: AERODROMSKE TAKSE, PREVOZ, SMEŠTAJ, TRANSFER I SL.

Smeštaj

Legenda kapaciteta:
 • nema podataka
 • nema kapaciteta
 • do 2 mesta ili do 2 sobe
 • više od 2 mesta ili više od 2 sobe
Cene aranžmana po osobi izražene u evrima (€)
datum od - do 29.12.
02.01.
30.12.
03.01.
HOTEL 3*  
1/2 standard (ND)
Odrasli 359 359
dodatni krevet 359 359
I dete 0-6 269 269
I dete 6-12 319 319
Legenda tipova usluga:
 • AI - All Inclusive
 • NA - najam
 • ND - noćenje sa doručkom
 • PA - pun pansion
 • PCT - paket
 • PP - polupansion
 • UAL - Ultra All Inclusive

Napomene

 • Uključeno u cenu

  • Avio-prevoz na relaciji Beograd-IstAvio-prevoz na relaciji Beograd-Istanbul-Beograd redovnom linijom avio kompanije Turkish Airlines,
  • autobuski transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom u Istanbulu,
  • smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelu sa tri ili četiri zvezdice na bazi 4 noćenja sa doručkom,
  • avio takse 45,4 € (16.94 eur taksa Bgd aerodroma, 20 eur taksa IST aerodroma, 4.48 eur bezbednosna taksa Bgd aerodroma, 0.98 eur naknada za unapređenje vazdušnog saobraćaja republike Srbije, M6 3 eur i YR taksa 76 eur - aviokompanijska doplata za gorivo u slučaju poskupljenja goriva.Ukupan iznos za sve avio takse iznosi trenutno 121,4 eur. Visina iznosa doplate za gorivo zavisiće od poskupljenja cene goriva pred realizaciju leta u odnosu na ugovorenu) koje se plaćaju u dinarskoj protivvrednosti u agenciji (takse su podložne promenama),deca do 2 godine ne plaćaju aerodromsku taksu,i troškove organizacije putovanja.,
  • asistenciju lokalnog predstavnika na srpskom ili hrvatskom jeziku za vreme boravka na destinaciji.
 • Nije uključeno u cenu

  • Međunarodno putno osiguranja (mogućnost pribavljanja u agenciji),
  • individualne troškove,
  • fakultativne posete.

Program putovanja

 • 1.DAN BEOGRAD - ISTANBUL

  • Program za polazak 29. Decembar – 02. Januar Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera ARGUS TOURS-a (broj 703). Let kompanijom Turkish Airlines TK 1082 za Istanbul u 08.50 h (prema objavljenom letu avio kompanije). Sletanje u Istanbul u 12:35 h. Organizovan transfer i smeštaj u hotel. Slobodno veče. NOĆENJE. Program za polazak 30. Decembar – 03. Januar Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera ARGUS TOURS-a (broj 703). Let kompanijom Turkish Airlines TK 1082 za Istanbul u 08.50 h (prema objavljenom letu avio kompanije). Sletanje u Istanbul u 12:35 h. Organizovan transfer i smeštaj u hotel. Slobodno veče. NOĆENJE.
 • 2.DAN ISTANBUL.

  • Program za polazak 29. Decembar – 02. Januar DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i šoping ili fakultativno panoramsko razgledanje Evropskog dela Istanbula, gde ćete iz zanimljivog ugla uz priču stručnog lokalnog vodiča doživeti ovaj čudesni grad. Slobodno vreme. NOĆENJE.. Program za polazak 30. Decembar – 03. Januar DORUČAK. Fakultativni celodnevni izlet krstarenje Bosforom sa posetom istorijskom delu grada: obilazak Sulejmanove džamije, izgrađene oko 1550. godine, koja predstavlja vrhunsko delo najvećeg osmanlijskog (otomanskog) arhitekte i graditelja Sinana. Nakon toga sledi krstarenje Bosforom gde ćete uživati u nezaboravnom pogledu na Zlatni Rog, Galata most i Galata kulu, Dolmabahče palatu, Devojačku kulu, Ortakoj džamiju, tvrđavu Rumeli hisar.. Sam kraj izleta je rezervisan za odlazak na najpoznatiji trg u istorijskom delu Istanbula - Sultan Ahmet trg, koji je u vreme Vizantijskog carstva bio hipodrom, a danas veliki uređeni park sa fontanama. Čućete priču od strane vodiča o najpoznatijim znamenitostima grada koje se nalaze na samom trgu ili u neposrednoj blizini: Aja Sofija, Plava Džamija, Hamam-Harem Sultanije Hurem, Topkapi palata, Cisterna Bazilika, Muzej Turske Islamske umetnosti...Slobodno vreme, a u večernjim satima fakultativni odlazak na DOČEK NOVE GODINE , koji će biti organizovan na brodu ORIENT HOUSE (www.orienthouseistanbul.com), gde ćete uz večeru, piće, orijentalnu muziku i tradicionalni program sa trbušnim plesačicama na originalan način osetiti duh ove zemlje...NOĆENJE.
 • 3.DAN ISTANBUL.

  • Program za polazak 29. Decembar – 02. Januar DORUČAK. Fakultativni celodnevni izlet krstarenje Bosforom sa posetom istorijskom delu grada: obilazak Sulejmanove džamije, izgrađene oko 1550. godine, koja predstavlja vrhunsko delo najvećeg osmanlijskog (otomanskog) arhitekte i graditelja Sinana. Nakon toga sledi krstarenje Bosforom gde ćete uživati u nezaboravnom pogledu na Zlatni Rog, Galata most i Galata kulu, Dolmabahče palatu, Devojačku kulu, Ortakoj džamiju, tvrđavu Rumeli hisar.. Sam kraj izleta je rezervisan za odlazak na najpoznatiji trg u istorijskom delu Istanbula - Sultan Ahmet trg, koji je u vreme Vizantijskog carstva bio hipodrom, a danas veliki uređeni park sa fontanama. Čućete priču od strane vodiča o najpoznatijim znamenitostima grada koje se nalaze na samom trgu ili u neposrednoj blizini: Aja Sofija, Plava Džamija, Hamam-Harem Sultanije Hurem, Topkapi palata, Cisterna Bazilika, Muzej Turske Islamske umetnosti...Slobodno vreme, a u večernjim satima fakultativni odlazak na DOČEK NOVE GODINE , koji će biti organizovan na brodu ORIENT HOUSE (www.orienthouseistanbul.com), gde ćete uz večeru, piće, orijentalnu muziku i tradicionalni program sa trbušnim plesačicama na originalan način osetiti duh ove zemlje...NOĆENJE. Program za polazak 30. Decembar – 03. Januar DORUČAK. Fakultativni poludnevni izlet obilazak Vaseljenske Patrijaršije i vidikovca Piere Lotti. Izlet obuhvata obilazak Vaseljenske patrijaršije, kao i odlazak do naselja Eyub Sultan i istoimene džamije, gde se može videti i grobnica (turbe) Mehmeta Paše Sokolovića. Nakon toga sledi poseta poznatom vidikovcu Pierre Loti, gde ćete uživati u nezaboravnom pogledu na Istanbul. U povratku se autobusom prolazi pored trga Taksim odakle se pruža najpoznatija pešačka zona u gradu, Istiklal ulica. Slobodno vreme ili u večernjim satima fakultativni odlazak na REPRIZU NOVE GODINE na brodu ORIENT HOUSE (www.orienthouseistanbul.com). NOĆENJE.
 • 4.DAN ISTANBUL.

  • Program za polazak 29. Decembar – 02. Januar DORUČAK. Fakultativni poludnevni izlet obilazak Vaseljenske Patrijaršije i vidikovca Piere Lotti. Izlet obuhvata obilazak Vaseljenske patrijaršije, kao i odlazak do naselja Eyub Sultan i istoimene džamije, gde se može videti i grobnica (turbe) Mehmeta Paše Sokolovića. Nakon toga sledi poseta poznatom vidikovcu Pierre Loti, gde ćete uživati u nezaboravnom pogledu na Istanbul. U povratku se autobusom prolazi pored trga Taksim odakle se pruža najpoznatija pešačka zona u gradu, Istiklal ulica. Slobodno vreme ili u večernjim satima fakultativni odlazak na REPRIZU NOVE GODINE na brodu ORIENT HOUSE (www.orienthouseistanbul.com). NOĆENJE. Program za polazak 30. Decembar – 03. Januar DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i šoping. NOĆENJE.
 • 5.DAN ISTANBUL - BEOGRAD

  • Program za polazak 29. Decembar – 02. Januar DORUČAK. Odjava iz hotela. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Organizovan transfer do aerodroma. Poletanje aviona TK 1083 za Beograd u 19.50h i očekivano vreme sletanja na aerodrom Nikola Tesla oko 19:30h (u zavisnosti od reda letenja avio kompanije). Kraj programa. Program za polazak 30. Decembar – 03. Januar DORUČAK. Odjava iz hotela. Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Organizovan transfer do aerodroma. Poletanje aviona TK 1083 za Beograd u 19.50h i očekivano vreme sletanja na aerodrom Nikola Tesla oko 19:30h (u zavisnosti od reda letenja avio kompanije). Kraj programa.
 • USLOVI PLAĆANJA:

  • Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.
 • NAČIN PLAĆANJA:

  • Celokupan iznos aranžmana do 6 mesečnih rata za korisnike VISA, AMERICAN EXPRESS i MASTER kreditne kartice INTESA BANKE; VISA, MASTER i DINA kreditne kartice Komercijalne banke - isključivo u agenciji Argus Tours ili 150€ po osobi prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 3 jednake mesečne rate prilikom rezervacije- čekovima građana, bez uvećanja cene aranžmana ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aražmana podleže promeni.
 • OSIGURANJE:

  • Mogućnost pribavljanja međunarodnog putnog osiguranja (individualna polisa) u agenciji. Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja u koju putuju, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih.
 • Fakultativni izleti (cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama):

  • Panoramsko razgledanje – 15€. Doček Nove godine na brodu Orient house (www.orienthouseistanbul.com ) večera, tradicionalni program ,neograničeno alkoholno i bezalkoholno lokalno piće.Repriza novogodišnje noći biće organizovana na brodu Orient house - večera, tradicionalni program ,neograničeno alkoholno i bezalkoholno lokalno piće. CENA DOČEKA NOVE GODINE I REPRIZE biće naknadno objavljene. Krstarenje Bosforom sa posetom istorijskom delu grada. Ovaj celodnevni izlet obuhvata krstarenje Bosforom, obilazak Sulejmanove džamije, kao i odlazak na najpoznatiji trg u istorijskom delu Istanbula - Sultan Ahmet trg, koji je u vreme Vizantijskog carstva bio hipodrom a danas veliki uređeni park sa fontanama. Čućete priču o najpoznatijim znamenitostima grada koje se nalaze na samom trgu ili u neposrednoj blizini: Aja Sofija, Plava Džamija, Hamam-Harem Sultanije Hurem, Topkapi palata, Cisterna Bazilika... (NAPOMENA: Mogućnost individualnog ulaska u lokalitete). - cena po osobi 40€; Vaseljenska Patrijaršija i vidikovac Piere Lotti. Ovaj poludnevni izlet obuhvata obilazak Vaseljenske patrijaršije, kao i odlazak do naselja Eyub Sultan i istoimene džamije, gde se može videti i grobnica (turbe) Mehmeta Paše Sokolovića, potom sledi poseta poznatom vidikovcu Pierre Loti, gde ćete uživati u nezaboravnom pogledu na Istanbul. U povratku se autobusom prolazi pored trga Taksim odakle se pruža najpoznatija pešačka zona u gradu, Istiklal ulica – cena po osobi 25€; Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 15 putnika - a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate).Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner USLAN TURIZM TAŞIMACILIK VE HAVACILIK LTD.ŞTI, GÜMÜŞSUYU, DÜNYA SAĞLIK SOK. No:3/5 TAKSIM / BEYOĞLU – ISTANBUL.
 • UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana.

  • Hoteli sa 3* se nalazi u starom delu Istanbula .Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, sa TWC-om i TV-om. Usluga: noćenje sa doručkom -švedski sto(po turskim standardima).Tačno ime hotela znaće se najkasnije 2 dana pre puta o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni. Putnici će biti u obavezi da dodju da promene ugovor o putovanju i dobiju novi ugovor sa tačno navedenim imenom hotela.Putnici će biti smešteni u jedan od navedenih hotela sa 3*GRAND ONS,GRAND ANT,SABENA,FUAR,YALTA,GRAND SAGCANLAR, EYFEL, DEKOR,ANT,GOZDE,SULTAN,GRAND EMIN,EMIN ili slični. Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 50 €. Rezervacija jednokrevetnih soba se odnosi isključivo na standarde sobe i radi se na upit . Važna napomena: U slučaju nastupanja opravdanih razloga, i nemogućnosti smeštaja u odabranom hotelu, može doći do zamene ugovorenog smeštaja, u okviru hotela koji su navedeni u programu, o čemu ćete biti obavešteni bez odlaganja, uz poziv da se pismeno saglasite sa izmenom ugovora o putovanju. Ukoliko eventualnu zamenu ugovorenog smeštaja ne prihvatite, možete odustati od putovanja, bez ikakvih posledica. POPUSTI ZA DECU do 11 godina: Na UPIT.
 • NAPOMENA :

  • Prva promena po vec zaključenom ugovoru je moguća bez nadoknade, ukoliko programom putovanja nije drugačije precizirano. Kod svake naredne promene već zaključenog ugovora (datuma polaska i povratka, imena putnika, broja putnika sa ugovora, smeštajnog objekata, itd. ) agencija zadržava pravo naplate administrativnih troškova u iznosu od 1.000 din po ugovoru, bez obzira da li promena ugovora vec podleže promeni cene po važećem cenovniku ili obračunu storno troškova. UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. NAPOMENA Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana,muzeja,...... ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera,te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta Argus Tours ne može imati uticaja. Turski standardi za hotelsku ishranu se razlikuju od evropskih standarda po obimu i raznovrsnosti. Za razliku od naše i evropske, u ponudi turske kuhinje ima više testenina, povrća, voća, mleka i mlečnih proizvoda, a manje mesa i mesnih prerađevina
 • UPOZORENJE:

  • Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u Tursku moraju imati rok važenja minimum 6 meseci od dana izlaska sa teritorije Turske. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Organizator putovanja zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
 • VAŽNO:

  • Mole se putnici da prilikom rezervacije ,a najkasnije 10 dana pred putovanje dostave tačna imena i prezimena onako kako je napisano u pasošu(dostaviti fotokopiju prve strane pasoša).U suprotnom svaka promena posle navedong roka podleže dodatnoj naplati od strane avio kompanije koju snose sami putnici!!! Kod transfera aerodrom-hotel - aerodrom, autobus po dolasku, kao i u odlasku staje što je moguće bliže smeštajnom objektu,a u zavisnosti kako zbog konfiguracije terena tako i u najvećoj meri u zavisnosti od saobraćajne prohodnosti.Obaveza organizatora nije prenos prtljaga od autobusa do smeštajnog objekta. Organizator putovanja zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Dozvoljena težina prtljaga 30 kg po osobi (INF 4 kg i sklopiva kolica do 7 kg), a ručnog prtljaga 4 kg po osobi. Svaki višak prtljaga se dodatno naplaćuje (prema pravilima i tarifama koje odredjuje avio prevoznik, a na koje organizator putovanja ne može imati uticaja).
 • NAPOMENA:

  • Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana,muzeja,...... ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera,te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne. Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta Argus Tours ne može imati uticaja.
 • VAŽNO:

  • Ovaj program putovanja sačinjen je na osnovu uslova koji su na snazi u trenutku objavljivanja, što znači da, usled okolnosti koje su uzrokovane epidemijom ili pandemijom Covid -19, ili iz drugih objektivnih razloga, može doći do promena, na koje organizator putovanja ne može uticati, a koje se tiču raspoloživosti smeštajnih kapaciteta,nacina usluzivanja obroka, odsustva pojedinih sadrzaja u hotelu, važećih pravila za pojedine vrste prevoza, pravila za prelazak granica i sl. što molimo da imate u vidu. U slučaju napred navedenog, organizator putovanja zadržava pravo promene smeštajnog kapaciteta na licu mesta, u okviru uslova predvidjenih Zakonom. Imajući uvidu specifičnost novonastale situacije usled pandemije Covid -19, obaveza je putnika da se precizno upozna sa zdravstvenim i svim drugim propisanim uslovima, koji su važeći u periodu realizacije putovanja, kako u RS tako i u tranzitnim i odredišnim destinacijama, te da te uslove striktno poštuje, kao i da sledi propisana pravila ponašanja i uputstva nadležnih u svim segmentima putovanja. Organizator putovanja nema bilo kakvih ingerencija niti mogućnosti da predvidjena pravila i uslove menja, niti da svoje putnike amnestira od eventualnih posledica kršenja obvezujućih normi. Obaveza je putnika da poseduju u toku putovanja masku i rukavice. Putnik potvrdjuje da je upoznat sa mogućnostima promene formalnih uslova zahtevanih od strane nadležnih epidemioloških i državnih vlasti, od trenutka zaključenja ugovora pa do završetka putovanja, koji se uslovi moraju poštovati, a kako se radi o opšte poznatim okolnostima koje se, u ovoj specifičnoj opšteprisutnoj situaciju menjaju iz dana u dan, ove promene (popunjavanje odredjenih formulara na granici, posebni testovi koje zahteva odredišna ili tranzitna zemlja, eventualna izolacija itd. ) ne predstavljaju opravdan razlog za eventualni otkaz putovanja, i osnov isključenja primene Opštih uslova organizatora putovanja.
 • Molimo sve putnike da nam dostave tačne brojeve mobilnih telefona, kako bismo bili u mogućnosti da Vas o tačnom vremenu leta odnosno sastanka putnika na šalteru Argus Tours-a broj 703 na aerodromu „Nikola Tesla,“ obavestimo i putem SMS-a 24 h pred let!!! Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati agenciju 24 h pred put!!!

  • Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja, agencije Argus Tours kao i sa Opštim uslovima medjunarodnog putnog osiguranja Aranžman je rađen na bazi minimum 20 putnika, a u suprotnom, krajni rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 (pet) dana pre planiranog polaska. Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS.

Vrh stranice