BOROVEC ZIMA 2023/24 (Sopstveni prevoz)

O destinaciji

Opis

Borovec - Dragulj Bugarskih Planina - Skijalište Borovec, smešteno u prelepim bugarskim planinama, može se sa pravom nazvati draguljem zimskih destinacija. Ovo idilično skijalište, udaljeno samo nekoliko sati vožnje od Sofije, nudi neverovatan spoj prirodne lepote, bogate tradicije i savremenog skijanja.

Impresivni Pejzaži i Staze - Borovec se nalazi u planinama Rila, koje su poznate po svojim impresivnim pejzažima. Skijaši i snouborderi ovde će pronaći širok izbor staza koje se pružaju kroz bujne šume i prelepe alpske predele. Borovec nudi nekoliko staza za sve nivoe iskustva skijanja, od početnika do naprednih skijaša. Za avanturiste, postoji i off-piste teren za slobodno skijanje.

Moderne Sadržaje i Udobnosti - Borovec se može pohvaliti modernim sadržajima i brojnim udobnostima. Tu su mnogi restorani i kafići koji nude odličnu bugarsku kuhinju i internacionalne specijalitete. Nakon napornog dana na stazi, možete se opustiti u luksuznom spa centru i wellness oazama. Ovde takođe možete pronaći prodavnice koje nude najnoviju opremu za skijanje, kao i iznajmljivanje opreme za sve vaše potrebe.

Zabava za Sve Generacije - Borovec nije samo skijalište; to je i destinacija koja nudi mnogo više od skijanja. Tu su zabavni programi za decu, kao i noćni život koji će zadovoljiti i najzahtevnije posetioce. Lokalni barovi i klubovi čine večeri živahnim i uzbudljivim.

Kulturno Iskustvo - Osim zimskih radosti, Borovec nudi i bogato kulturno iskustvo. Posetioci mogu istraživati tradicionalne bugarske običaje, uživati u lokalnoj muzici i umetnosti, te se upoznati s gostoljubivim lokalnim stanovnicima. Skijalište Borovec u Bugarskoj je čarobno odredište koje će zadovoljiti sve vaše potrebe. Njegova kombinacija prelepih prirodnih lepota, vrhunskih sadržaja i raznovrsnog zabavnog programa čini ga savršenim izborom za porodice, parove i avanturiste koji traže zimski raj u srcu Balkana.

Smeštaji i cene

Cene dnevno
Vrh stranice