Elektronska kupovina avio karata

Preko sajta www.argus.rs možete rezervisati, kupiti i platiti avio-karte za sve svetske destinacije, bez obzira na mesto polaska.

Ovu uslugu pružamo vam u saradnji sa firmom Amadeus. Njihovo dugogodišnje poslovanje i reputacija garantuju kvalitet i sigurnost usluge.

Načini plaćanja:

 1. Plaćanje aviokarata u prostorijama agencije ARGUS TOURS je moguće izvršiti gotovinom, čekovima ili platnim karticama (Visa, Master, Maestro, Dina, American). Prodajno mesto je Balkanska 51, Beograd. 
 1. Plaćanje aviokarte preko računa moguće je i za pravna i za fizička lica. Dokaz o uplati se mora dostaviti agenciji ARGUS TOURS u toku radnog vremena, a pre isteka rezervacije. Uplata se može izvršiti u banci ili e-banking-om po sledećim instrukcijama:
  • Primalac: ARGUS TOURS doo, Balkanska 51, 11000 Beograd
  • Svrha: Uplata za aviokartu
  • Račun primaoca: 160 – 164156 – 77

Prilikom uplate na račun, pravna lica su u obavezi da dostave i dokumenta o identifikaciji.

 1. Plaćanje aviokarte platnom karticom je moguće samo u slučaju da kompanija čiju kartu kupujete podržava plaćanje karticama. Takođe, potrebno je i  da proverite kod banke koja je izdala karticu da li ona podržava plaćanje preko Interneta.

  Sve što je potrebno da uradite je da nakon urađene rezervacije leta odaberete način plaćanja Visa/Master kartica i bićete preusmereni na sigurnosni server Banke Intesa na kome ćete obaviti plaćanje. Nakon uspešno obavljene transakcije i plaćene karte banka odmah nama šalje potvrdu da je sve uspešno završeno i mi vam na mail dostavljamo elektronsku kartu.

  Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

  Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Politika reklamacija

U slučaju da je potrebno izvršiti promenu datuma putovanja ili otkazivanje putovanja, putnik se pismeno obraća ili dolazi lično u agenciju ARGUS TOURS. Putnik je dužan da za promenu ili otkazivanje putovanja plati penale koje je definisala aviokompanija, kao i doplatu u slučaju da aviokompanija za nove datume putovanja zahteva višu tarifu. ARGUS TOURS uslugu otkazivanja ili promene datuma putovanja ne naplaćuje.

U slučaju otkaza putovanja, refundacija vrednosti aviokarte zavisi od uslova tarife. Usluga za izdavanje aviokarte koju je putnik platio prilikom kupovine aviokarte, ne podleže refundaciji.

Kada je po uslovima aviokompanije aviokarta (tarifa) nerefundabilna, putnik nema pravo na povraćaj sredstava u slučaju otkaza putovanja.

Uplatu je moguće izvršiti u bilo kojoj banci (troškovi provizije idu na Vaš teret). Kupac je u obavezi, pre bilo kog načina plaćanja, da proveri rezervaciju karte koja mu je stigla na mail ili putem faxa (imena i prezimena putnika, datum i vreme leta kao i destinaciju) i tek nakon toga izvrši uplatu po instrukcijama koje su dostavljene za uplatu. Ukoliko se primeti bilo koja nepravilnost ili greška kupac je u obavezi da odmah reaguje kako bi se greška odmah ispravila. Ukoliko se greška primeti nakon izdavanja karte sve troškove izmena kupac snosi o sopstvenom trošku. Ukoliko kupac izvrši uplatu bez ikakve napomene o grešci smatra se da je saglasan sa svim podacima u rezervaciji i da su ti podaci tačni i na karte sa takvim podacima se šalju korisniku na mail ili fax.

Način dostave karata

Izdavanje elektronske aviokarte se vrši po izvršenoj uplati, a aviokartu dobijate e-mailom, faksom ili je preuzimate u agenciji ARGUS TOURS

Ukoliko vaše putovanje počinje u narednih 24 sata molimo Vas da nas odmah kontaktirate telefonom na broj 011/761-7660.

Zaštita privatnosti korisnika

Argus Tours d.o.o. se obavezuje da će čuvati privatnost svih svojih kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Argus Tours d.o.o. odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podatak o transakciji

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

U slučaju povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Argus Tours d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti na telefon +381 (0)11 761 76 60 ili nam možete pisati na info@argus.rs.

Vrh stranice