Privatni smeštaj TOMMY - Budva***

Opis i lokacija: Smeštajni objekat Tommy nalazi se preko puta hotela Slovenska plaža. Na samo nekoliko minuta hoda nalaze se kafići, restorani, supermarketi, pekara.  U zajedničkom hodniku dostupna pegla i daska za peglanje.U sklopu objekta nalaze se recepcija, zajednička terasa, WI-FI (besplatan).

Adresa: Ulica XV bb, Budva.

Udaljenost od mora i plaže:  udaljena oko 400 m od mora i od gradske plaže. 

Ležaljke i suncobrani: na plaži (dodatno se plaća).

Smeštaj: Smeštaj je u standard sobama  lokalna kategorija 3* (struktura: francuski krevet i fotelja na razvlačenje), predviđenim  za smeštaj do 2 odrasle osobe, opremljene:  TWC-om, fenom , TV-om,  frižiderom, sefom, klimom i  Wi-Fi (besplatno), terasom ili balkonom sa pogledom na baštu i susednu kuću. Studiji (struktura: francuski krevet i fotelja na razvlačenje), predviđeni  za smeštaj 2 do 3 odrasle osobe, opremljeni: TWC-om, fenom, TV-om, mini čajnom kuhinjom sa mini  frižiderom, sefom, klimom i  Wi-Fi (besplatno), terasom ili balkonom sa pogledom na baštu i susednu kuću. Apartmani  lokalna kategorija 4* (struktura: francuski krevet i dve sofe ), predviđeni  za smeštaj 3 do 4 odrasle osobe,  sastoje  se iz dnevne sobe sa mini čajnom kuhinjom sa mini  frižiderom i spavaće sobe, opremljeni:  TWC-om, fenom, TV-om, sefom, klimom i  Wi-Fi (besplatno), terasom ili balkonom sa pogledom na baštu i susednu kuću.

Napomena za decu:

Dete uzrasta 0 do 1.99 godina gratis, u pratnji dve punoplatežne osobe i ima smeštaj u zajedničkom ležaju .

Dete uzrasta  0 do 11.99 godina u pratnji dve ili tri punoplatežne osobe ( Standard sobi ili studiju S2+1 ili apartmanu  A3+1 ),  na pomoćnom ležaju plaća  punu cenu aranžmana. 

Dete uzrasta  0 do 11. 99 godina na osnovnom  ležaju  plaća  punu cenu aranžmana. 

Standardne sobe su predvidjeni za smeštaj minimum 1 odrasle osobe, ili 2 odrasle  i 1dete (godišta 11.99 godina),  maksimum 3 odrasle osobe.

Studiji S2  su predvidjeni za smeštaj minimum 1  odrasle osobe. ili  1 odrasla osoba i 1 dete (godišta 11.99 godina),  maksimum 2 odrasle osobe.  

Studiji S2+1   su predvidjeni za smeštaj minimum 2  odrasle osobe. ili 2 odrasle osobe i  1 dete (godišta 11.99 godina),  maksimum 3 odrasle osobe. 

Apartmani A3 su predvidjeni za smeštaj minimum 3  odrasle osobe. ili  2 odrasle osobe i 1 dete (godišta 11.99 godina). 

Apartmani A3 +1  su predvidjeni za smeštaj minimum 4 odrasle osobe ili   3 odrasle osobe i 1 dete  (godišta 11.99 godina), ili 2 odrasle osobe i 2 dece (godišta 11,99).

Wi-Fi: Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet biti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničko-tehnoloških uslova.

Usluga: noćenje ili  mogućnost doplate za noćenja sa doručkom ili mogućnost doplate za polupansion /doručak i večera  /.Obroci se služe u restoranu Dimić Elite.

VAŽNA NAPOMENA – Spratnost soba, studija i apartmana  (nisko prizemlje ili sprat) određuje se na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta

MINIMUM BORAVKA 4 NOĆI. Za kraći  boravak cena se uvećava +25 % dnevno po osobi. 

LEGENDA:  S – studio A-apartman,  NA – najam, ND-noćenje sa doručkom, PP-polupansion.

Opšte napomene: Za vreme trajanja pandemije COVID -19, Smeštajni objekat zadržava pravo menjanja nekih od sadržaja ili usluga kao i njihovo prilagođavanje trenutnoj situaciji, bez prethodne najave, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, na šta organizator putovanja ne može uticati i ne snosi odgovornost.

Cenovnik

PO JEDINSTVENOJ PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU: AERODROMSKE TAKSE, PREVOZ, SMEŠTAJ, TRANSFER I SL.
Legenda kapaciteta:
 • nema podataka
 • nema kapaciteta
 • do 2 mesta ili do 2 sobe
 • više od 2 mesta ili više od 2 sobe
Cene dnevno
datum od - do 01.10.
31.10.
1/2 standard soba (NA)
PO OSOBI -
1/2 standard soba (ND)
PO OSOBI -
1/2 standard soba (PP)
PO OSOBI -
A3+1 apartman (NA)
PO OSOBI -
A3+1 apartman (ND)
PO OSOBI -
A3+1 apartman (PP)
PO OSOBI -
A3 apartman (NA)
PO OSOBI -
A3 apartman (ND)
PO OSOBI -
A3 apartman (PP)
PO OSOBI -
S2+1 studio (NA)
PO OSOBI -
S2+1 studio (ND)
PO OSOBI -
S2+1 studio (PP)
PO OSOBI -
S2 studio (NA)
PO OSOBI -
S2 studio (ND)
PO OSOBI -
S2 studio (PP)
PO OSOBI -
Legenda tipova usluga:
 • AI - All Inclusive
 • NA - najam
 • ND - noćenje sa doručkom
 • PA - pun pansion
 • PCT - paket
 • PP - polupansion
 • UAL - Ultra All Inclusive


DOPLATE


Napomene

 • Uključeno u cenu

  • Smeštaj - boravak za izabrani broj noćenja u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge,
 • Nije uključeno u cenu

  • Prevoz,
  • međunarodno putno osiguranje sa ili bez pokrića Covid-19 (mogućnost pribavljanja u agenciji
  • boravišnu taksu koja se plaća u agenciji prilikom rezervacije. Boravisna taksa se placa po osobi dnevno i i iznosi za odrasle1.5 eur, za decu od 0-11,99 godina 0,50 eur.
  • individualne troškove, usluge koje nisu predviđene programom

Vrh stranice