Hotel Hotel Marmaris 3* /Gulet

O smeštaju

Opis

Hotel: Standardne sobe–dvokrevetne, opremljene TWC-om, TV-om, klima uređajem, fenom za kosu, balkonom. U zavisnosti od raspoloživosti hotelski smeštaj će biti u jednom od hotela iz naše ponude: Green Palm, Intermar, My dream, i sl.

Usluga:  polupansion (doručak i večera švedski sto -samoposluživanje)

Gulet: Brodovi (motorni jedrenjaci) koji se iznajmljuju nisu kategorisani i mogu se klasifikovati u tri tipa u odnosu na spoljni izgled: Aynakic, Gulet i Tirhandil koji su dugački između 11 m i 32 m. Gulet se može nazvati i plovećim hotelom. Kabine su  opremljene  TWC-om, francuskim ležajem, malim prozorom, malim prostorom za odlaganje garderobe, klima uređajem čiji je rad limitiran na 6h dnevno (1,5h ujutru, 1,5h popodne, 3h noću). Klima uređaj neće raditi dok je gulet u marini i posle ponoći. Neke kabine imaju dva odvojena ležaja. U zajedničkom delu se nalazi dnevni boravak, kuhinja kojom upravlja kapetan i paluba sa ležaljkama na kojoj se možete sunčati i obedovati. Na raspored smeštaja po kabinama se ne može uticati.

Usluga: pun panison/polupansion (meni)

Napomena: Na fotografijama je prikazan jedan od  guleta  kojim se krstari.

Wifi: Besplatan u zajedničkim prostorijama. Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, kao i da će wi-fi internet biti dostupan i funkcionalan u svakom momentu zbog tehničkih uslova.

 

Cene

Cene za paket aranžmane izražene u evrima (€)
datum od - do 26.06.
07.07.

1/2 Standard (PCT)

PO OSOBI 1125
jednokrevetna soba 1875
datum od - do 05.07.
16.07.

1/2 Standard (PCT)

PO OSOBI 1235
jednokrevetna soba 2169
datum od - do 28.08.
08.09.

1/2 Standard (PCT)

PO OSOBI 1235
jednokrevetna soba 2169
datum od - do 06.09.
17.09.

1/2 Standard (PCT)

PO OSOBI 1175
jednokrevetna soba 1969

Napomene

Uključeno u cenu

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, prosečne udobnosti, sa audio i video opremom, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji Beograd – Marmaris – Beograd;
 • Krstarenje guletom u trajanju od 7 dana
 • Transferi prema programu putovanja
 • Smeštaj na bazi dva polupansiona u hotelu 3* u Marmarisu, smeštaj na bazi šest punih pansiona i jednog polupansiona (piće uključujući i vodu nije obuhvaćeno cenom aranžmana) na guletu u dvokrevetnim kabinama.
 • Boravišnu taksu;
 • Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera za vreme boravka na destinaciji. Tokom boravka na guletu nije predviđeno prisustvo agencijskog predstavnika;
 • Troškove organizacije putovanja.

Nije uključeno u cenu

 • Međunarodno putno osiguranje sa ili bez pokrića Covid-19 (mogućnost pribavljanja individualne ili grupne polise u agenciji), kao i druge vrste osiguranja,
 • Troškove fakultativnih (opcionih) izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – inopartnerskom agencijom.
 • Usluge koje nisu predviđene programom, Individualne troškove,
 • Doplate u odnosu na mesto ulaska putnika u autobus,
Vrh stranice